Nejnovější recenze ze sekce Karetní hry
- Límec hanby
- Implozivní koťátko je moc povedená karta
- skvělé rozšíření!
- hra jde hrá s 6 lidmi místo 5 bez rozšíření
- hra je delší díky většímu počtu karet
- MILUJU TOHO KDO TU HRU VYMYSLEL!!
ROZHODNĚ DOPORUČUJI koupit toto rozšíření a další. Výrazně to udělá hru zajímavější. Bohužel hra je hodně drahá (mám základní hru, implozivní a strakatá koťátka asi 500+360+180kč), stojí to za to.
- Úžasná karetní hra (skvělé rozšíření)
- pěkně vtipný obrázky a popis
- Miluju toho kdo to vymyslel
- Oslepení kočičí prdelky a strakaté koťátko jsou moje oblíbené karty je to skvělý!
Úžasná hra, která moc pobaví. Sice je to drahý (mám základní hru, implozivní a strakatá koťátka asi 500+360+180kč), ale je to brutální zábava. Navíc není těžká na pochopení. Asi si tu cenu můžou dovolit když je to tak úspěšná hra
- pěkné, barevné provedení
- praktičtější by byla klasická kniha, ne jednotlivé karty
Krásné kartičky s rostlinami, pěkně zpracované.
- Popiska s druhem
- Od sebe lehce rozeznatelné ilustrace, že si malej nezaměňuje ptáčka za ptáčka v domnění, že jsou stejní.
- Lesklý papír se k sobě lepí
- Škoda, že jich není 32 párů, aby byly do čtverce 8x8
Mělo docela úspěch, jediná slabina v pětiletých očích byla "Proč tam není orel?"
Krabička nadstandard, který zapřísáhlí gumičkáři nevyužijí, záložka potěšila.
Jediná vada - kartičky nejsou laminované, tudíž podléhají opotřebení. Laminoval jsem si je sám, pak jsou nesmrtelné.
Výběr vnučky
- Skvělá hra pro malé i velké
- Super
Spokojenost
Kočky vládnou světu Tarot Catherine Davidson
Přidáno: 10. srpna 2024
(naposledy upraveno 10. srpna 2024)
Zakoupeno v Babičkářství
Karty jsou nádherné ve velmi pěkném balení. Dcera je nadšená
- Děti zabaví a teď ji hrajem pořád
- karty v akční ceně
- Vše
- Vhodné pro hráče co z VTES teprve začínají a chtějí si hru ozkoušet. A nebo pro doplnění sbírky.
Veselé obrázky, hra která rozvíjí dětskou paměť
- Rychlá karetní hra, vhodná třeba na cesty. snadno pochopitelná pravidla, díky možnosti taktizovat lepší než UNO.
- zajímavá hra
- Rychlé doručení
Jak už to u her v ČR bývá, pravidla obsahují tiskové chyby a v tomto případě dokonce několik řádků v polštině, nepřeložených do češtiny. Já bych se styděl, vyslat takto produkt do světa, ale na hratelnost skvělé hry to nemá vliv.
Stejně jako u základu je krabice nižší, než by měla být. Víko nejde dorazit až dolů. Ale opět, na hraní to vliv nemá.
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »