Nejnovější recenze ze sekce Karetní hry
Není co vytknout. Vše na jedničku. Děkuji za parádní dárky
- Krásné malované karty
- levné
- slabší materiál
- Těším se
- pobavení
- pexeso vždy pobaví
Velmi krásné karty. Jsem naprosto spokojená. Koupila jsem si je na zkoušku i v jiném obchodě za velmi nízkou cenu. Bohužel přišla napodobenina v menším provedení z nekvalitního papíru... Vyplatí se nakupovat u ověřených prodejců.
vnučky si rády hrají
- Rychlé
- Zábavné
- Dobrá znovuhratelnost
- hra nás všechny moc baví, je opravdu "strategická" , holky mají 4 +5 roků
- obrázky a celkově mě karty zklamaly :(
- Hrací karty skvělé kvality, pozor jsou velmi hladké, větší symboly, celkově prostě krása.
Byl jsem zvědavý na tento trik. Trochu mě zklamal způsob provedení, asi jsem čekal něco více sofistikovaného. Nicméně to je můj subjektivní problém, s kvalitou produktu to nesouvisí, karty jsou skvělé a dají se využít třeba na poker.
- Jednoduchá pravidla
- Dobrá cena
- Zase něco trochu jiného
Je to zajímavá, zábavná hra a pro mě i originální. Aktuálně neznám nic podobného. Nový hráč se dokáže během několika minut naučit a přidat. Hru může hrát 2-5 hráčů a trvá zhruba 30 minut, takže to jde rychle. Svou velikostí je vhodná i na cesty, protože jde jen o menší balíček karet v krabičce.
ideální na rychlé zopakování,případně ujasnění pravidel uvedených her,malé skladné,může být uloženo u karet a vždy poruce
krásné
krasné
- vtipná hra pro děti
- základ štychové strategie
- kreativní nápad na ozvláštnění štychovky
- Někteří si nejsou podobni. Vadí mi jen iniciály a určitě máme lepší výběr českých i slovenských zpěváků, ale záleží na názoru. Jinak spokojenost!
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »