Rexhry Pásovec

Pásovec Pásovec představuje hru, která osloví milovníky taktiky a štěstí. Tato dynamická a vzrušující karetní hra je designována pro hráče všech věkových kategorií, kteří...
259 Kč
Doprava 59 Kč,Více než měsíc
Doporučená nabídka TLAMA games
Do obchodu
Seřadit:

Nejlevnější nabídky (1)

Rexhry Pásovec
Více než měsíc • 1 varianta59 Kč93 % • 3 295 recenzíUdržitelný e-shopDalší informace

Popis produktu

Recenze

Ověřený zákazník tondaperger96

• Jednoduché na vysvětlení
    • Rychle zahráno
    • Pro menší děti vzdělávací, minimálně trochu procvičí mozek i dospělí.
    • Malá krabička, když jsme házeli kostky do víka od produktu, v pohodě se dá hrát i ve vlaku.
    • Někomu nemusí vyhovovat míra náhody, ale to u kostek je jasný, že tam je.

Deti hra velmi bavi, skvela na zakladni pocty, rychla

Ověřený zákazník Míra, Plzeň

, zakoupeno v Luxor.cz

Doporučuje produkt

• Hra se dá vysvětlit za 5 minut, ale NENÍ triviální. My (věk 51, 50, 49, 15) jsme ji hráli asi půl hodiny v kuse. Trochu jsme upravili pravidla, hrajeme s OTEVŘENÝMI (ODKRYTÝMI) KARTAMI, dá se víc taktizovat.

Parametry produktu

Rok vydání
2022

Popis produktu

Pásovec

Pásovec představuje hru, která osloví milovníky taktiky a štěstí. Tato dynamická a vzrušující karetní hra je designována pro hráče všech věkových kategorií, kteří hledají způsob, jak oživit rodinné večery nebo setkání s přáteli. Zapojte se do honby za vítězstvím, při kterém budete muset použít nejen svůj důvtip, ale i špetku štěstí na kostkách. S Pásovcem zažijete hodiny zábavy a napínavých momentů, které vás nenechají sedět na židli.

Více Než Jen Hra

Pásovec je nejen hrou, ale také stylovým doplňkem pro každou příležitost. Elegantní balení a pestrobarevný design karet okouzlí na první pohled a stane se skvělým dárkem pro vaše blízké. S tímto klenotem v knihovně her zaujmete každého návštěvníka a zároveň podpoříte rozvoj strategického myšlení a matematických schopností u hráčů.

Neomezené Možnosti Hraní

Každá hra s Pásovce je jedinečná díky kombinaci číselných karet a kostek různých barev. Se třemi sadami kostek a možností modifikovat hody žetony pásovců se nikdy nenudíte a každá partie poskytuje nové výzvy. Zda vyhrajete nebo prohrajete, záleží na vaší schopnosti plánovat a přizpůsobit se situaci. Pásovec je garantem, že se k vašim oblíbeným hrám budete vracet znovu a znovu.

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jejich 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

3zákazníci doporučují produkt
0zákazníků nedoporučuje produkt
průměr z 6 hodnocení
6 ×

Ověřený zákazník tondaperger96

• Jednoduché na vysvětlení
    • Rychle zahráno
    • Pro menší děti vzdělávací, minimálně trochu procvičí mozek i dospělí.
    • Někomu nemusí vyhovovat míra náhody, ale to u kostek je jasný, že tam je.

Deti hra velmi bavi, skvela na zakladni pocty, rychla

Ověřený zákazník Míra, Plzeň